AVENTURA CU BEN 10 OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

AVENTURA CU BEN 10 OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Aventura cu Ben 10 Omniverse:
Aventura cu Ben 10 Omniverse este un joc special pentru fanii lui ben 10 si pentru pasionatii de jocuri de aventura. In aces joc vei avea nevoie de multa indemanare si perspicacitate pentru a trece cu bine de toate nivelele jocului si de toate peripetiile pe care le veti intalnii. Scopul jocului este sa va invingeti toti adversarii si sa adunati cat mai multe puncte. Aveti grija sa nu fiti omorati sau sa nu cadeti in prapastie deoarece veti pierde o viata. Daca ramaneti fara cele 4 vieti veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. FOlosind tastele a, s, si d va trebui sa va luptati cu inamicii si sa-i distruget. CU cat distrugeti mai multi cu atat veti primi mai multe puncte. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a sari si a,s,d pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura cu Ben 10 Omniverse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2013, jocuri de aventura, jocuri de actiune, jocuri de aventura cu ben 10 omniverse, jocuri be 10 omniverse streetking,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 78275 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura cu Ben 10 Omniverse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei a spus 28.03.2014

asta-i joc?

BOS CEL MARE a spus 09.02.2014

FAIN

paul a spus 25.10.2013

este foarte tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info