BEBELUSA HAZEL SUPER FATA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

BEBELUSA HAZEL SUPER FATA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Bebelusa Hazel Super Fata:
Bebelusa Hazel Super Fata este un nou joc din categoria bebelusilor in care va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume pentru a face o super tinuta pentru Hazel, eroina noastra din desene. Va trebui sa ii alegeti o tinuta de eroina deoarece vrea de mult timp sa arate ca super fata. Va trebui sa ii alegeti un costum, pantofi si chiar o masca, dar sa nu uitam de accesorii pentru eroina noastra. Daca va place cum a iesit imaginea cu personajul vostru preferat, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintirea frumoasa. Trebuie sa fiti atenti la detalii deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In acest joc din categoria bebelusilor e foarte important sa asortati pantofii cu accesoriile ca eroina Hazel sa aiba o tinuta in pas cu moda. La final puteti chiar sa ne spuneti ce credeti despre Hazel intr-un comentariu. Acordati-ne un like daca va place jocul nostru cu bebelusa Hazel de imbracat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Hazel Super Fata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel supergirl dressup, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi de imbracat, jocuri cu bebelusi hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 719 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Hazel Super Fata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Hazel Super Fata!

Made by www.firstpixel.info