PUZZLE MISTERIOS - JOCURI CU SCOOBY DOO

PUZZLE MISTERIOS - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Puzzle Misterios:
Puzzle Misterios este unul din cele mai captivante jocuri aparute in categoria aceasta in care trebuie sa dati dovada de indemanare, atentie si mai ales agilitate. In acest joc din categoria puzzleurilor oferit de site-ul nostru veti avea nevoie de calitatil prezentate mai sus deoarece numai asa veti reusi sa va duceti la bun sfarsit sarcinile. In stanga veti avea puzzleul pe care trebuie sa il faceti. In dreapta veti avea imaginea cu Scooby Doo pe care trebuie sa o rezolvati. Puteti sa va luati dupa model deoarece daca va inspirati de acolo veti sti mai repede unde e locul fiecarei piese. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca bine. In acest joc va trebui sa aranjati piesele pe rand cu mouse-ul. In dreapta aveti si cronometrul. Trebuie sa faceti puzzleul inainte ca timpul sa se termine daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. daca nu terminati la timp veti fi nevoiti sa incepeti puzzleul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare creste numarul de piese.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle Misterios acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu be cool scooby doo, jocuri puzzle cu scooby doo, be cool scooby doo mystery puzzle, jocuri boomerang, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo boomerang, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5733 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle Misterios, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

radu a spus 10.03.2017

caracatita

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info