PINOCHIO - NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU PINOCCHIO

PINOCHIO - NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU PINOCCHIO

Cele mai populare JOCURI CU PINOCCHIO

Descrierea jocului Pinochio - Numere Ascunse:
Frumoasa papusa marioneta Pinochio este prezent prima data pe Jocuri-Friv.ro motiv pentru care te invitam sa iti creezi un cont si sa incepi sa te joci alaturi de acesta precum si de unchiul sau Gepeto, cel care i-a dat nastere in atelierul sau de productie a lemnelor unde facea deobicei tot felul de papusi din lemn, insa de data aceasta papusa botezata Pinochio a luat nastere si a prins viata incepand sa vorbeasca de lasine, incepand sa se miste fara sfori si sa zambeasca pretutindeni pe unde merge. Problema a aparut in momentul in care un circar l-a furat si l-a dus la spectacole castigand bani pe urma acestuia.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa cauti si sa gasesti toate numerele ascunse din noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pinochio - Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pinochio si gepeto, jocuri cu pinochio cu numere, jocuri cu pinochio si cifrele, jocuri cu pinochio gratis, jocuri cu pinochio, jocuri cu pinochio noi, jocuri cu pinochio la scoala, jocuri cu marionete, jocuri cu papusa pinichio, jocuri cu marioneta pinochio, jocuri cu papusa fara sfori, jocuri cu numere ascunse, jocuri cu papusi, jocuri cu cifre ascunse,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 45832 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pinochio - Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alex a spus 12.02.2014

nu se por-neste leu asta

raluca a spus 17.01.2014

nu se porneste doar este un leu

VALERIA a spus 03.01.2014

NU SE PORNESTE????????????????

mihai a spus 13.08.2013

unde este nr. de la nivelu 3 nr.17

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info