PINOCHIO LA TEATRU - JOCURI CU PINOCCHIO

PINOCHIO LA TEATRU - JOCURI CU PINOCCHIO

Cele mai populare JOCURI CU PINOCCHIO

Descrierea jocului Pinochio la Teatru:
Marioneta Pinochio se afla de data aceasta intr-un joc mai special, si anume va trebui ca alaturi de acesta sa mergi pe podiumul de teatru alaturi de circarul ce sustine circul pe numele sau Stromboli care este foarte rau si interesat doar sa produca bani, sa reuseasca sa castige din ce in ce mai multe avantaje in noul joc de copii. Greerul Jiminy Cricket te va ajuta sa dansezi cat mai bine la teatru si in acelasi timp sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus reusind sa devi unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati circari. Mare grija la miscarile pe care pisica Figaro le face, incearca sa te feresti de ea deoarece de cele mai multe ori te va incurca.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci tot ceea ce este necesar astfel incat sa o faci sa se miste si sa se distreze.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pinochio la Teatru acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri teatru pentru copii, jocuri cu teatru de papus, jocuri de facut teatru, jocuri cu pinochio si gepeto, jocuri cu pinochio cu numere, jocuri cu pinochio si cifrele, jocuri cu pinochio gratis, jocuri cu pinochio, jocuri cu pinochio noi, jocuri cu pinochio la scoala, jocuri cu marionete, jocuri cu papusa pinichio, jocuri cu marioneta pinochio, jocuri cu papusa fara sfori, jocuri cu papusi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 41460 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pinochio la Teatru, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Georgiana a spus 24.06.2016

chiar este nebuna ana

alexandra a spus 04.02.2014

esti nebuna ana

ANA a spus 03.09.2013

SALUT PINOCHIO CE MAI FACI AI VREI SA FACEM O INTALNIRE NUMAI EU SI TU

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info