TRENURI SI SEMAFOARE - JOCURI CU TRENURI

TRENURI SI SEMAFOARE - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenuri si Semafoare:
Semafoarele noului joc cu trenuri sunt pozitionate in asa fel astfel incat sa opreasca trenul exact la pozitiile chele pentru fiecare tren in momentul in care trenurile ajunga la gara sau la punctul de extractie forestiera acolo unde va trebui sa culeaga lemnele, sa le taie si sa le incarce in vagoanele cu lemne, dupa care va trebui sa mergi alaturi de ele la finalul misiunilor coordonand macazurile si semafoarele va trebui sa iti duci trenul exact in locul potrivit pentru marfa pe care o ai, castigand din ce in ce mai multe puncte bonus si activitati de mare valoare in noul joc de copii reusind in acest fel sa demonstrezi ca totul este in regula la gara de marfa a trenului pe care il coordonezi.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi cat mai bine intreaga activitate a noului joc cu trenuri si semafoare.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri si Semafoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu semafoare, jocuri cu semafoare de tren, jocuri cu semafoare 3d, jocuri cu semafoare la trenuri, jocuri cu semafoare pentru trenuri, jocuri cu macaze, jocuri de schimbat macazul, jocuri cu trenuri si semafoare, jocuri cu trenuri si macaze, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri de lemne, jocuri cu trenuri si conductori, jocuri cu trenuri in padure, jocuri cu trenuri incarcate, jocuri cu trenuri de tras, jocuri in padure, jocuri cu lemne,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 78612 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri si Semafoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

pichiu a spus 10.04.2014

tare foarte frumos jucuțil!jucațil!

anamariamoldoveanu a spus 08.03.2014

Nu imi place este foarte obositor!

ikjm a spus 04.02.2014

ami place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info