STERGE MATERIA CENUSIE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

STERGE MATERIA CENUSIE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Sterge Materia Cenusie:
Sterge Materia Cenusie e un joc interesant in care cel mai important lucru e sa fiti agili. In acest joc veti avea de sters trei imagini cu un extraterestru de la Ben 10 si anume cu Materie Cenusie. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, si anume pentru a sterge imaginea cu MAterie Cenusie ca sa o descoperiti pe cea de a doua. Trebuie sa o stergeti in intregime si pe a doua ca sa o descoperiti pe ultima si astfel jocul e gata. Toate aceste lucruri trebuie sa le faceti cat mai repede ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, va sugerez sa incercati de mai multe ori, deoarece numai cu antrenament veti deveni din ce in ce mai buni. Ben 10 are incredere in voi in acest joc ca veti reusi sa terminati jocurile cu succes. Va trebui sa stergeti imaginile la fel ca intr-un joc de colorat cand folositi o radiera. In partea de sus e cronometrul. Veti vedea imagini cu MAterie Cenusie in timpul unor misiuni importante.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sterge Materia Cenusie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu materie cenusie, jocuri de sters, gray matter erase, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 2016, jocuri cu ben 10 mic, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7972 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sterge Materia Cenusie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sterge Materia Cenusie!

Made by www.firstpixel.info