TRAIN CRISIS - JOCURI CU TRENURI

TRAIN CRISIS - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Train Crisis:
Train Crisis este noul joc Unity 3D cu trenurile din padure, cu macazuri, semafoare, trenuri de marfa pe care va trebui sa sti sa le coordonezi cat mai bine, alaturi de care sa reusesti sa treci cat mai bine de toate misiunile pe care le ai si sa castigi din ce in ce mai multe puncte gestionand activitatea trenurilor in diferitele misiuni si activitati pe care le ai pretutindeni. Fii cat mai atent in noul joc, incearca sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus si de ce nu sa ne dovedesti tuturor ca este un bun conducator al trenurilor reusind sa castigi cat mai multe puncte bonus ori de cate ori esti solicitat sa faci asta castigand topul celor mai buni cfr-isti ai orasului in care locuiesti odata ce termini toate aceste jocuri de copii 3D oferite gratis tuturor.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi cat mai bine intreaga afacere cu lemne si trenurile pline cu lemne in vagoanele de transport marfa.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Train Crisis acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: train crisis lite, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri lungi, jocuri cu trenuri in padure, jocuri cu trenuri cu lemne, jocuri cu trenuri 3d, jocuri cu trenuri unity, jocuri unity, jocuri unity 3d, jocuri 3d 2013, jocuri 3d 2014, jocuri cu trenuri si semafoare, jocuri cu trenuri si macazuri, jocuri cu trenuri de carat, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83842 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Train Crisis, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

florentin a spus 22.12.2015

e jalinc e prost

ANDREIA a spus 18.07.2014

ESTE BUN JOCUL

sebi a spus 10.06.2014

dese nu pot sa joc jocul?

adriana a spus 22.01.2014

nu mia placut oribil si merge foarte greu jocul

leo a spus 27.11.2013

am castigat dar nu castig si urmatorul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info