ANGELA SI TOM DE CRACIUN - JOCURI TALKING FRIENDS

ANGELA SI TOM DE CRACIUN - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Angela si Tom De Craciun:
Angela si Tom De Craciun este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, un joc de creativitate as putea spune in care tot ce trebuie sa faceti este sa o ajutati pe Angela sa decoreze pomul de craciun. Aceasta nu e singura ci cu Tom, sotul ei. In stanga veti vedea cele doua pisici iar in dreapta aveti bradul de Craciun. Trebuie sa il decorati cat mai frumos deoarece numai asa veti avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori din lume. Acordati-ne un like daca va place jocul nostru cu Talking Tom si Talking Angela si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre eroii Talking Friends. In partea de jos veti avea toate lucrurile necesare pentru a decora bradul. Puteti sa puneti betea drguta, stralucitoare pe pom, sclipici, globuri frumoase si asa mai departe multe alte decoratiuni. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru deoarece asa vom sti ca munca noastra este apreciata si vom promova mai mult jocul pentru toti copiii ce iubesc Craciunul, ce iubesc sa impodobeasca bradul si pentru toti fanii lui Tom si Angela. Veti avea nevoie de mouse doar ca sa va indepliniti sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Angela si Tom De Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: angie winter fashion tree, jocuri de impodobit bradul de craciun, jocuri cu talking tom, jocuri cu talking angela, jocuri cu tom si angela, jocuri talking friends 2016, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5491 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Angela si Tom De Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Bea a spus 31.12.2016

Angela

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info