TRANSPORTUL DE CADOURI - JOCURI CU CAMIOANE

TRANSPORTUL DE CADOURI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Transportul de Cadouri:
Transportul de Cadouri este un nou joc din categoria camioanelor in care trebuie sa munciti din greu sa duceti cat mai multe cadouri la destinatie. Sa fii sofer pe tir nu e atat de simplu deoarece trebuie sa fii mereu atenti la drum ca sa nu pierzi marfa din remorca. Fiti atenti in acest joculet sa nu pierdeti pe drum prea multe cadouri deoarece veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Sus va fi scris numarul de cadouri pe care trebuie sa il duceti la destinatie, numarul minim. Tot acolo e si numarul de cadouri pe care il aveti in vagon, de obicei mai multe decat trebuie sa duceti la destinatie, cel putin in primele nivele. Pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica in acest joculet din categoria tirurilor, veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si va trebuie sa munciti mai mult pentru a va indeplini sarcinile cu succes. Aveti nevoie de sageti pentru a conduce camionul in acest joculet. Daca ajungeti cu mai multe cadouri decat trebuie veti primi puncte in plus care va vor ajuta la scorul final. Daca sunteti atenti sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet de transport cadouri de craciun cu camionul.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transportul de Cadouri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: christmas present cargo, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu soferi pe camion, jocuri cu cadouri, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4676 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transportul de Cadouri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mr bean a spus 08.09.2018

dc nu merge jocul

radu a spus 22.12.2016

uratjoc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info