DOCTORUL DE PICIOARE DE CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

Publicitate

DOCTORUL DE PICIOARE DE CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Publicitate

Descrierea jocului Doctorul de Picioare de Craciun:
Doctorul de Picioare de Craciun este un joc interesant aparut pe site-ul nostru in care tot ce trebuie sa faceti este sa ajutati patru personaje specifice iernii sa se vindece, deoarece au diferite probleme la picioare. Veti incepe cu Mos Craciun in acest joculet, pe care va trebui sa il spalati pe picior, deoarece daca nu e curat nu e bine sa faceti tratamente medicale deoarece rana s-ar putea infecta. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, pentru a folosi ustensilele medicale ale doctorului de picioare. Veti avea nevoie de multa munca si atentie in acest joculet din categoria lui Mos Craciun. Trebuie sa dezinfectati ranile, sa le curatati de sange si sa eliminati bacteriile. Cand totul e gata trebuie sa bandajati bine rana ca sa se vindece cat mai repede. Alte personaje pe care le veti trata in acest joc sunt Doamna Craciun, un elf si pe yeti. O sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas deci nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care nu stiti ce sa faceti ca doctor de picioare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctorul de Picioare de Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mos craciun la doctor, jocuri cu doctori de picioare, jocuri cu mos craciun ranit, jocuri cu elfi, jocuri cu elfi la doctor, jocuri cu yeti la doctor, jocuri cu yeti, jocuri cu mos craciun noi, jocuri de craciun, jocuri de sarbatoare, jocuri cu cadouri, jocuri cu mos craciun 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2312 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctorul de Picioare de Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doctorul de Picioare de Craciun!

Made by www.firstpixel.info