TERORISTI SI POLITISTI - JOCURI COUNTER STRIKE

TERORISTI SI POLITISTI - JOCURI COUNTER STRIKE

Cele mai populare JOCURI COUNTER STRIKE

Descrierea jocului Teroristi si Politisti:
Un super joc Counter Strike in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai in toate nivelele de dificultate ale acestor jocuri de copii in care va trebui sa demonstrezi tuturor cat de bun si de perfect este in tot ceea ce inseamna activitatea diferitelor misiuni in care va trebui sa demonstrezi tuturor ca ai un spirit de echipa pe masura si ca reusesti sa treci cu bine de toate activitatile de acest gen in care va trebui sa impusti teroristii ce vin spre tine si ce incearca sa se ascunda pretutindeni. Fiecare politai va trebui sa ia o arma in mana, dupa care vesta anti glont precum si pustile, pistoalele si luneta vor trebui sa faca parte din echipamentul de interventie pe care il ai.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tintesti cat mai bine in teroristii ce vin spre tine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Teroristi si Politisti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu teroristi, jocuri cu teroristi si politisti, jocuri cu teroristi 3d, jocuri cu teroristi si impuscaturi, jocuri cu arme, jocuri cu pusti, jocuri cu pistoale, jocuri cu impuscaturi 2014, jocuri 2014, jocuri counter strike online, jocuri counter strike 1.6, jocuri counter strike portable, jocuri counter strike global offensive, jocuri counter strike 1.6 lant final, jocuri counter strike flash, jocuri counter strike gratis, jocuri counter strike pentru copii, jocuri counter strike original, jocuri counter strike in 2, jocuri counter strike in retea, jocuri counter strike in retea, jocuri counter strike romania, jocuri counter strike cybourg, jocuri counter strike multiplayer, jocuri cu teroristi, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu mascati, counter strike oyunlar, jogos do counter strike, gry counter strike, giochi di counter strike, counter strike hry, counter strike igre, counter strike pelit, jeux de counter strike, counter strike spiele, counter strike jatekok, juegos de counter strike,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 62648 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Teroristi si Politisti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marius a spus 01.01.2015

tintesc inamici greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info