JESSIE PLANUIESTE PETRECEREA - JOCURI CU JESSIE

JESSIE PLANUIESTE PETRECEREA - JOCURI CU JESSIE

Cele mai populare JOCURI CU JESSIE

Descrierea jocului Jessie Planuieste Petrecerea:
Jessie Planuieste Petrecerea este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa o ajutati pe jessie sa isi duca la bun sfarsit indatoririle. Aceasta trebuie sa se ocupe de mai multe petreceri si trebuie sa o ajutati sa se asigure ca totul merge bine. ca sa fie organizare buna toti invitatii trebuie sa se simta bine. CAnd vedeti ca un invitat nu se simte bine va trebui sa il duceti sa faca alta activiate. dAca un invitat care e la dans isi schimba expresia fetei si emoticonul de langa el devine galben din verde, va trebui sa il luati si sa il duceti spre exemplu la mancare sau sa stea jos. Daca culoarea lui se face rosie inseamna ca e grav si riscati sa pierdeti un invitat. Daca pierdeti prea multi veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceptu si Jessie va fi data afara. Dati tot ce aveti mai bun sa o ajutati pe eroina noastra care se bazaeaza pe voi. Puteti sa ne dati un like sa ne ajutati sa promovam jocul pentru toti fanii serialului Jessie. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu pentru a va spune parerea despre meseria aceasta de planificator de petreceri.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jessie Planuieste Petrecerea acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu petreceri, jessie party planner, jocuri cu jessie noi, jocuri cu jessie 2016, jocuri cu jessie disney channel, jocuri cu jessie de imbracat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1483 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jessie Planuieste Petrecerea, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jessie Planuieste Petrecerea!

Made by www.firstpixel.info