JESSIE URMARITA SAU URMARITOARE - JOCURI CU JESSIE

JESSIE URMARITA SAU URMARITOARE - JOCURI CU JESSIE

Cele mai populare JOCURI CU JESSIE

Descrierea jocului Jessie Urmarita sau Urmaritoare:
Jessie Urmarita sau Urmaritoare este un joc nou de aventura aparut in aceasta categorie in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa va indepliniti obiectivul cu un scor mare. Multe puncte va pot duce in topul jucatorilor in acest joc din categoria jocurilor cu Jessie. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Domnul Kipling prin hotel. Trebuie sa ajungeti la parter cat mai repede, mai bine zis inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Daca reusiti sa ajungeti jos repede ati putea primi puncte bonus. Veti avea nevoie de sagetile stanga si dreapta pentru a va deplasa cu soparla si de sagetile sus si jos pentru a cobori sau a urca pe scari de la un etaj la altul. Daca nu reusiti din prima sa intrati in topul celor mai buni jucatori cea mai mare greseala ar fi sa renuntati. Fiti perseverenti si chiar daca pierdeti din prima, invatati din greselile facute si incercati din nou. Adunati de prin hotel cat mai multe bonusuri pentru a primi puncte in plus. prin hotel veti gasi si timp in plus deci nu ezitati sa il colectati deoarece veti avea nevoie de el.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jessie Urmarita sau Urmaritoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jessie chase or be chased, jocuri cu domnul kipling, jocuri cu soparle, jocuri cu jessie noi, jocuri cu jessie 2016, jocuri cu jessie disney channel, jocuri cu jessie de imbracat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1945 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jessie Urmarita sau Urmaritoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jessie Urmarita sau Urmaritoare!

Made by www.firstpixel.info