JESSIE ARE GRIJA DE HOTEL - JOCURI CU JESSIE

JESSIE ARE GRIJA DE HOTEL - JOCURI CU JESSIE

Cele mai populare JOCURI CU JESSIE

Descrierea jocului Jessie Are Grija de Hotel:
Jessie Are Grija de Hotel este cel mai dragut joculet aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati dovada de indemanare, atentie si agilitate. In acest joc oferit de site-ul nostru veti avea nevoie de calitatil prezentate mai sus deoarece numai asa veti reusi sa va duceti la bun sfarsit sarcinile ca sa aveti grija de hotel alaturi de Jessie si copiii de care trebuie sa aiba grija. In acest joc va trebui sa incepeti cu ceva simplu si anume sa duceti gunoiul din camere si sa deschideti usa pentru clientii care vin sau pleaca din hotel. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a interactiona cu Jessie si prietenii sai ca sa aveti grija de hotel sa arate cat mai bine. In acest joc la inceput aveti o suma mica de bani de adunat deci cred ca veti reusi dar pe masura ce avansati in nivele superioare suma creste si va fi din ce in ce mai dificil. Acordati-ne un like daca v-ati distrat alaturi de Jessie si ceilalti eroi de la Disney. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre meseria de manager de hotel. Daca nu adunati banii necesari la timp veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jessie Are Grija de Hotel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: fairfield day, jocuri cu manageri de hotel, jocuri cu jessie la hotel, jocuri cu jessie noi, jocuri cu jessie 2016, jocuri cu jessie disney channel, jocuri cu jessie de imbracat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2687 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jessie Are Grija de Hotel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jessie Are Grija de Hotel!

Made by www.firstpixel.info