MASHA SI URSUL POTRIVESC JELEURILE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Publicitate

MASHA SI URSUL POTRIVESC JELEURILE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Publicitate

Descrierea jocului Masha si Ursul Potrivesc Jeleurile:
Masha si Ursul Potrivesc Jeleurile este unul din cele mai noi jocuri din categoria jocurilor cu Masha si ursul eroii nostri din desene animate. In acest joc trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, pentru a muta jeleurile ca sa formatii linii de cel putin trei care sunt de aceeasi culoare. Va trebui sa fiti agili ca sa adunati cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se termine deoarece un scor mare va poate duce in topul celor mai buni jucatori. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, va sugerez sa incercati de mai multe ori, deoarece numai cu antrenament veti deveni din ce in ce mai buni. In acest joc veti avea nevoie de mouse sa schimbati locul a doua jeleuri. Trebuie sa dati click pe cele doua jeleuri ca sa le schimbati locul. In acest joc in partea de sus veti avea scorul si cronometrul. Masha si ursul sunt alaturi de voi si trebuie sa ii ajutati sa adune un scor cat mai mare in acest joc din categoria potrivirilor. Acordati-ne un like daca va distrati in acest joc alaturi de Masha si de urs.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Potrivesc Jeleurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear jelly match, jocuri cu potriviri, jocuri cu jeleuri, jocuri de potrivit jeleuri, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 335 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Potrivesc Jeleurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul Potrivesc Jeleurile!

Made by www.firstpixel.info