PANTERA ROZ PUZZLE - JOCURI CU PANTERA ROZ

PANTERA ROZ PUZZLE - JOCURI CU PANTERA ROZ

Cele mai populare JOCURI CU PANTERA ROZ

Descrierea jocului Pantera Roz Puzzle:
Primul joc cu Pantera Roz pe care dorim sa ti-l oferim in mod gratis este un joc de indemanare si de logica, in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa gasesti solutiile necesare castigarii punctelor bonus fiecarui nivel de dificultate intregind imaginile si pozele pe care le ai in noul joc de pazal. Incearca sa te misti cat mai repede, sa gasesti solutii necesare pentru implementarea plansei de puzzle pe care o ai intr-un timp cat mai scurt. In funcite de modalitatea de a rezolva acest puzzle vei fi recompensat cu puncte bonus care te vor ajuta sa ajungi cat mai sus in clasamentul final al jocului. Noul joc cu Pantera Roz o intruchipeaza pe aceasta in diferite personaje cum ar fi: Pantera Roz echipata in costum de Mos Craciun cu o caciula in cap, in cealalta poza de puzzle o vom intalni alaturi de un detectiv, in cea dea 3-a imagine iese dintr-o bucata de gheata, iar in ultima parte a jocului de puzzle se distreaza intr-o discoteca alaturi de prietenii sai.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine astfel incat sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit misiunile tale.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pantera Roz Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri cu pantera roz gratis, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz 2013, jocuri cu pantera roz boomerang, jocuri cu animale 2013, jocuri pink panther, jocuri pink panther and pals, jocuri puzzle 2013, jocuri minimax 2013, jocuri cu animale, jocuri minimax, jocuri puzzle, puzzle, disco, mos craciun, jocuri cu pantera roz,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 24458 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pantera Roz Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ciubotaru alexandra a spus 08.06.2014

unele sunt usoare altele nu sunt. mia placut

bgccbccyhj a spus 09.11.2013

kjhgtgfg

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info