ATELIERUL LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

ATELIERUL LUI MOS CRACIUN - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Atelierul lui Mos Craciun:
Un super joc de Craciun, de iarna facut pentru zilele cand stam acasa si asteptam cadourile Mosului, in care va trebui sa ne demonstrezi tuturor cat de bun si de iscusit esti in tot ceea ce inseamna cusutul sau confectionarea diferitelor jucarii de Craciun pe care ulteriro va trebui sa le livrezi alaturi de spiridusii cei harnici la copii care au fost cuminti si l-au asteptat cu mare nerabdare si drag pe Mos Craciun. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa incerci sa iti pui mintea la contributie si totodata sa ne demonstrezi tuturor cat de bun mester esti in fabricarea taxtilelor precum si a diferitelor altor materiale destul de complicate si complexe in noul joc de copii. Lucreaza la banda alaturi de ucenicii Mosului si demonstreaza-ne si noua cat de priceput esti la toate meseriile prezentate in joc.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreaga activitate a noului joc de copii cat mai bine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atelierul lui Mos Craciun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mos craciun, jocuri cu mos craciun cu cadouri, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun la atelier, jocuri cu mos craciun cu jucarii, jocuri cu mos craciun si spiridusii, jocuri cu mos craciun la fabrica, jocuri cu mos craciun santa claus, jocuri cu fabrica lui mos craciun, jocuri cu fabrica de jucarii, jocuri cu jucarii, jocuri de facut jucarii, jocuri de confectionat jucarii, jocuri cu muncitori, jocuri cu angajati, jocuri cu ateliere, jocuri cu atelierul de jucarii, jocuri cu mos craciun 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25552 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atelierul lui Mos Craciun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

oana a spus 17.05.2016

hei EMA esti proastaaaaaaaaaaaaaaaa

iulia a spus 22.11.2014

super joc

ergewrhtrh a spus 02.04.2014

e tare naspa pe bune

flutur ionut a spus 24.12.2013

Nu imi merge deloc!Asa porcarii de jocuri nu am mai vazut!Ce ar trebui sa insemne asta?

dana a spus 30.11.2013

nu meeerrrggeee .. :(

ema a spus 06.11.2013

e cea mai mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee porcarie din univers

dada a spus 02.10.2013

nu imi merge nici mie !

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info