DORA SI PONEIUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI PONEIUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Poneiul:
Un super joc cu poneiul lui Dora pe care va trebui sa il ingrijesti la fel ca pe toti caii de prinj herghelia cailor si sa iti pui mintea la contributie astfel incat sa reusesti sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai, sa depasesti toate activitatile de mare valoare precum si sa acumulezi un punctaj cat mai mare in topul clasamentului jucatorilor fanilor lui Dora. Mai intai va trebui sa alegi caii pe care vrei sa ii ingrijesti si alaturi de care vrei sa traiesti aceasta aventura, dupa care sa mergi in grajdul poneiului, sa il speli, sa ii dai de mancare morcovi, sa il cureti bine de praf precum si de alte mizerii, dupa care va trebui sa participi alaturi de poneiul Dorei la un concurs, o competitie a poneilor destul de grea si de complicata din care va trebui sa iesi invingator.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi cat mai bine noul joc de copii si sa reusesti sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Poneiul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ponei mici, jocuri cu dora, jocuri cu dora si fratele sau, jocuri cu dora si animalele, jocuri cu dora si poneiul, jocuri cu dora si calul, jocuri cu cai, jocuri cu cai de ingrijit, jocuri cu cai de calarit, jocuri cu cai de curse, jocuri cu cai la curse, jocuri cu cai de fete, jocuri cu cai barbie, jocuri cu cai bratz, jocuri cu cai de spalat, jocuri cu cai frumosi, jocuri cu ponei, jocuri cu ponei noi, jocuri cu ponei de ingrijit, jocuri cu ponei frumoasi, jocuri cu ponei bratz, jocuri cu ponei de fete, jocuri cu ponei barbie, jocuri cu ponei de curse, jocuri cu ponei de calarit, jocuri cu ponei de spalat, jocuri cu ponei de hranit, jocuri cu dora si maimuta,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 122425 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Poneiul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

w45wwe a spus 27.11.2016

1CDdaRDASWTYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT UT6E RYGUJHDRUJH,GUJHTRGSU VFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFHHVBBVCBNCBNCNBCBVFDGGF

QWERTYUIOP a spus 19.12.2015

QWERRTYUIOP

iuliana a spus 18.04.2015

Daaaaa Dora vorbeste prea mult

daiikf a spus 07.04.2015

e frumos

dora a spus 01.06.2014

multumesc :* :*

ale a spus 10.03.2014

mie imi place poneiul cu floare alba

jennifer rostas a spus 08.02.2014

ce frumos e poneyul alb cu floarea roz

adelina a spus 01.02.2014

e frumos

andreea alice a spus 18.11.2013

e misto poneiul alb cu floarea roz

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info