PUZZLE CU PERSONAJELE DIN MISS MOON - JOCURI CU DOMNISOARA MOON

PUZZLE CU PERSONAJELE DIN MISS MOON - JOCURI CU DOMNISOARA MOON

Cele mai populare JOCURI CU DOMNISOARA MOON

Descrierea jocului Puzzle cu Personajele din Miss Moon:
Puzzle cu Personajele din Miss Moon este un joc palpitant, un joc dragut in care tot e trebuie sa faceti este sa rezolvati un puzzle. Nu este foarte greu sa faceti puzzleul dar totusi trebuie sa fiti atenti. Veti avea nevoie de mouse sa puneti pe rand piesele la locul lor. Cu cat mai repede cu atat mai multe puncte veti primi. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet din categoria domnisoarei moon pentru a ajunge pe podium ca sa aratati tuturor de ce sunteti in stare. Nu este foarte usor deoarece pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti din greu si sa dati dovada de perseverenta. In imagine nu apare numai Miss Moon ci apar si celelalte personaje. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet din categoria puzzlurilor. In dreapta aveti un buton pe care trebuie sa apasati atunci cand vreti sa faceti ca piesele din puzzle sa se amestece. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru deoarece asa vom sti ca munca noastra este apreciata si vom promova mai mult jocul cu domnisoara moon si prietenii sai.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Personajele din Miss Moon acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: miss moon characters puzzle, jocuri puzzle cu miss moon, jocuri puzzle cu domnisoara moon, jocuri cu domnisoara moon 2017, jocuri cu miss moon, jocuri cu domnisoara moon boomerang, jocuri boomerang,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 678 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Personajele din Miss Moon, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Personajele din Miss Moon!

Made by www.firstpixel.info