CREEAZA AVATARUL DIN CASA GALAGIOASA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

CREEAZA AVATARUL DIN CASA GALAGIOASA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Creeaza Avatarul din Casa Galagioasa:
Creeaza Avatarul din Casa Galagioasa este unul din cele mai interesante jocuri aparute in ultima vreme in aceasta categorie de jocuri cu casa galagioasa, un joc care iti va testa imaginatia si rabdarea. Pentru inceput puteti sa va creati un avatar. Puteti sa il faceti sa semene cu voi sau sa va dati frau liber imaginatiei si sa faceti un avatar nou nout pentru seria de desene animate casa galagioasa. Puteti sa alegeti forma corpului, culoarea pielii, coafura si desigur haine, accesorii si pantofi pentru caracter. Veti avea nevoie de mouse pentru a interactiona cu avatarul vostru in acest joc. Nu va grabiti daca vreti sa faceti un super caracter. Cand terminati de facut caracterul puteti sa faceti si o scena interesanta formata din una , doua sau mai multe parti. In aceasta scena puteti sa alegeti fundalul, sa puneti alte personaje din casa galagioasa, efecte speciale, elemente de decor si asa mai departe. Daca va place cum a iesit imaginea cu avatarul vostru, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintire frumoasa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Creeaza Avatarul din Casa Galagioasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the loud house cartoon creator, jocuri de creat caractere, jocuri de creat scene, jocuri de creat avataruri, jocuri cu casa galagioasa 2017, jocuri cu casa galagioasa nickelodeon, jocuri cu the loud house 2017, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6829 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creeaza Avatarul din Casa Galagioasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Coco a spus 16.02.2018

Naspa este ca e in spaniola!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info