CURSE CU TRENUL DINOZAUR - JOCURI CU TRENUL DINOZAUR

CURSE CU TRENUL DINOZAUR - JOCURI CU TRENUL DINOZAUR

Cele mai populare JOCURI CU TRENUL DINOZAUR

Descrierea jocului Curse cu Trenul Dinozaur:
Curse cu Trenul Dinozaur este un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti cu bine la linia de sosire. Va veti deplasa cu trenul dinozaur si in fiecare nivel trebuie sa ajungeti la timp la destinatie daca vreti sa va indepliniti obiectivul cu succes. Inainte sa incepeti cursele ar trebui sa va antrenati ca sa invatati cum sa jucati. In antrenament vi se va spune cum sa accelerati cu trenul, cum sa schimbati sinele si asa mai departe. DAca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori trebuie sa scoateti un timp foarte bun in fiecare nivel. In stanga aveti butonul pe care trebuie sa tineti apasat pentru a accelera cu trenul dinozaur. In dreapta aveti butoanele sus si jos pe care trebuie sa apasati in functie de cum vreti sa schimbati directia trenului cand drumul se bifurca. Desi la inceput jocul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea acestuia, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica putin. Trebuie sa fiti atenti si bine pregatiti. Sunt sigur ca va veti decurca de minune in acest joc cu trenul dinozaur.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Trenul Dinozaur acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rail raly, jocuri cu trenul dinozaur 2017, jocuri dinosaur train, jocuri cu tyrannosaurus rex, jocuri cu t rex, jocuri cu dinozauri, jocuri cu trenuri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4445 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Trenul Dinozaur, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse cu Trenul Dinozaur!

Made by www.firstpixel.info