CAILLOU CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU CAILLOU

CAILLOU CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU CAILLOU

Cele mai populare JOCURI CU CAILLOU

Descrierea jocului Caillou Carti de Memorie:
Caillou Carti de Memorie este un joc palpitant, un joc in care tot ce trebuie sa faceti este sa il ajutati pe eroul nostru sa gaseasca perechiile de carti. Pe carti sunt chiar imagini cu el si prietenii sai. La inceput nu vor fi prea multe carti; in acest fel va veti obisnui mai repede cu modul de joc si cu regulile acestuia. Trebuie sa intoarceti cate doua carti sa vedeti daca formeaza o pereche, daca au aceeasi imagine pe ele. DAca nu, veti pierde puncte, daca da veti primi puncte. In acest joc cu CAillou, eroul nostru de la Discovery Kids, veti vedea ca punctele au un rol important, deoarece daca aveti un scor mare puteti ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Fiti pe faza si cred ca va veti descurca foarte bine si Caillou va avea incredere in voi. Desi la inceput jocul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea acestuia, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica si trebuie sa fiti tot mai atenti, sa aveti o memorie din ce in ce mai buna. Caillou are nevoie de voi deci dati tot ce aveti mai bun sa nu il dezamagiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Caillou Carti de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: caillou memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu caillou 3d, jocuri cu caillou 2017, jocuri cu caillou noi, jocuri cu caillou in romana, jocuri cu caillou la pescuit,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 424 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Caillou Carti de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Caillou Carti de Memorie!

Made by www.firstpixel.info