CAILLOU POTRIVIRI - JOCURI CU CAILLOU

Cele mai populare JOCURI CU CAILLOU

Descrierea jocului Caillou Potriviri:
Caillou Potriviri este un joc palpitant in care tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti perechiile de carti cu Caillou, eroul nostru din desene animate. Sunt sigur ca veti recunoaste toate personajele vazute pe carti deoarece toate sunt din serialul Caillou. In acest joc cu mouse-ul veti interactiona cu cartile de pe masa de joc, carti care sunt intoarse cu fata in jos. Trebuie sa intoarceti cate doua carti sa verificati ce imagini au pe el. Daca sunt la fel veti primi puncte iar daca sunt diferite veti pierde puncte. Cu cat mai multe perechi de carti gasiti cu atat mai multe puncte primiti. In acest joc veti fi punctat si in functie de timpul necesar gasirii tuturor perechilor de carti. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Caillou. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap in acest joculet si va trebuie sa munciti din ce in ce mai mult pentru a termina jocul cu succes. Spun ca lucrurile se complica in nivele superioare deoarece creste numarul de carti deci va fi mai dificil sa gasiti perechile intr-un timp scurt.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Caillou Potriviri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri cu caillou de memorie, caillou matching, jocuri cu caillou 3d, jocuri cu caillou 2017, jocuri cu caillou noi, jocuri cu caillou in romana, jocuri cu caillou la pescuit,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 389 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Caillou Potriviri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Caillou Potriviri!

Made by www.firstpixel.info