PUZZLE CU BETWEEN THE LIONS - JOCURI CU BETWEEN THE LIONS

ULTIMELE JOCURI CU BETWEEN THE LIONS

PUZZLE CU BETWEEN THE LIONS - JOCURI CU BETWEEN THE LIONS

Cele mai populare JOCURI CU BETWEEN THE LIONS

Descrierea jocului Puzzle cu Between the Lions:
Puzzle cu Between the Lions este un joc cel putin interesant aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Acest joculet din categoria leilor poate sa va ofere sansa de a intra in topul celor mai buni jucatori, dar totul depinde de voi, de cat de agili sunteti, de cat de hotarati sunteti sa demonstrati de ce sunteti in stare. Categoria jocurilor cu Between the Lions e plina de provocari dar aceasta e cea mai interesanta. Acest joc este foarte variat deoarece va ofera sansa sa alegeti chiar si ce puzzle sa rezolvati nu doar numarul de piese. Aveti trei imagini din care sa alegeti in acest puzzle. Cu mouse-ul veti aranja piesele. Puteti sa ne aratati ca va place acest joc aparut pe jocuri-friv, acordandu-ne un like sau chiar un g plus ca sa il promovam sa afle de el si alti copii care sunt fani ai serialului sau vor o noua provocare. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu pentru a va spune parerea despre leii din serialul PBS Kids. In acest joc puteti sa va numerotati piesele ca sa va fie mai usor sa va dati seama unde le este locul. Puteti alege de asemenea si cate piese sa aiba puzzle, toate acestea de sus din panoul de control. Dati tot ce aveti mai bun sa faceti repede puzzleurile cu marionetele voastre preferate.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Between the Lions acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: between the lions puzzle, between the lions sliding puzzle, jocuri puzzle cu lei, jocuri cu between the lions 2017, jocuri cu between the lions pbs kids, jocuri pbs kids, jocuri cu marionete, jocuri cu lei, jocuri cu papusi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 624 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Between the Lions, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Between the Lions!

Made by www.firstpixel.info