TRENURI CARE DERAIEAZA - JOCURI CU TRENURI

TRENURI CARE DERAIEAZA - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenuri care Deraieaza:
Un super joc cu trenuri in care va trebui sa construiesti linia ferata a acestor trenuri, sa reusesti sa trasezi si sa aduci la bun sfarsit intreaga misiune pe care o ai astfel incat sa reusesti sa obti punctajul maxim pentru fiecare nivel de dificultate pe care il ai, iar trenul conductorului impreuna cu pasagerii care asteapta cu mare nerabdare sa ajunga la finalul misiunii sa ajunga cu bine. Intr-un timp bine determinat tu va trebui sa faci modificarile aferente acestor trenuri si in acelasi timp sa reusesti sa acumulezi experienta in noul joc de copii construind din ce in ce mai multe cai ferate. Mare grija sa nu deraieze nici unul dintre trenurile pe care le ai, cauta solutii optime astfel incat sa reusesti sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai invartind piesele rotative ale portilor de sine astfel incat sa se potriveasca la fel ca un lego, puzzle si sa intrunesti intreaga linie ferata a cailor de tren.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci intreaga activitate a noului joc de copii construind toate sinele acestor noi jocuri cu trenuri.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri care Deraieaza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri si cai ferate, jocuri cu trenuri si sine, jocuri cu trenuri de construit sine, jocuri cu trenuri de pasageri, jocuri cu trenuri de oameni, jocuri cu trenuri cu pasageri, jocuri cu trenuri cu oameni, jocuri cu trenuri lego, jocuri cu trenuri pe sine, jocuri cu trenuri rapide, jocuri cu trenuri cu aburi, jocuri cu trenuri y7, jocuri cu trenuri lungi, jocuri cu trenuri facebook, jocuri de construit cai ferate, jocuri de construit sine de tren,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 56835 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri care Deraieaza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Yon a spus 06.05.2014

nu-i prea fain este usor

ooo a spus 06.05.2014

trebe doar sa intorci sinele si e simplu .

nkh a spus 17.02.2014

hhjjjj

yyy a spus 16.02.2014

iyuuiyiyiyi

dsg a spus 16.02.2014

denis esti handicapat

kkkk,kl a spus 13.02.2014

cfr

A N D R E I a spus 01.02.2014

Denis.injura pe alt cv dar nu la jocuri.ok? :P,,,si jocu' e naspa

ghita a spus 20.10.2013

auzi ce trebue sa faci la jocul ista

ionut a spus 20.10.2013

e cel mai teresant joc din lume e superb

denis a spus 06.10.2013

radu esti prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info