BANDITII PE CAI - JOCURI CU CAI

BANDITII PE CAI - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Banditii pe Cai:
Un joc de actiune cu impuscaturi ale cowboy-ilor pe cai in desertul cel larg unde va trebui sa iti pui mintea la contributie si totodata sa reusesti sa devi un calaret de mare valoare alaturi de care sa treci de toate misiunile impreuna cu frumosul tau cal castigand in acest fel cat mai multe dintre activitatile pe care le ai ori de cate ori ajungi sa acumulezi puncte bonus, noi nivele de dificultate precum si o experienta profesionala in ceea ce inseamna calaria cailor salbatici cat mai buna. Mare grija si atentie la banditii si hotii ce vin spre tine si incearca sa te impuste, incearca sa te feresti de ratele zburatoare care sunt peste tot precum si de oamenii care arunca din caruta lor dinamita sau lazi pe traseul tau astfel incat sa te incomodeze pe tine.

Instructiuni: vei fi indrumat cu privire la tastele pe care va trebui sa le folosesti.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Banditii pe Cai acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cai, jocuri cu cai in desert, jocuri cu cai razboinici, jocuri cu cai si cowboy, jocuri cu cai de cowboy, jocuri cu cai si impuscaturi, jocuri cu cai salbatici, jocuri cu cai si banditi, jocuri cu cowboy, jocuri cu cowboy 3d, jocuri cu cowboy care se bat, jocuri cu cowboy cu impuscaturi, jocuri cu cowboy cu cai, jocuri cu cowboy si pistoale, jocuri cu cowboy in desert, jocuri cu cowboy si indieni, jocuri cu cowboy duel, jocuri cu cowboy pe cai, jocuri cu cowboy in vestul salbatic, jocuri cu banditi, jocuri cu lupte pe cai, jocuri cu batai pe cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 39651 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Banditii pe Cai, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vlad a spus 13.04.2014

naspa

IONUÈš a spus 08.04.2014

tare jocu

dan a spus 01.03.2014

naspa

dan a spus 01.03.2014

belea

flavius a spus 29.01.2014

fain jocu

marius a spus 22.01.2014

cel mai prost joc din lume

aLEX a spus 05.01.2014

frumos.supeeeeeerrrrrrrr

aura a spus 28.07.2013

super jocul>

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info