VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COMPANIE OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COMPANIE OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor de Companie Obiecte Ascunse:
Viata Secreta a Animalelor de Companie Obiecte Ascunse este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti cat mai repede toate obiectele ascunse din imaginile cu eroii nostri din desene animate. In acest joc e foarte bine sa fiti atenti la detalii deoarece numerele sunt foarte bine ascunse. Jocul de indemanare e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc veti primi o lista cu toate obiectele pe care trebuie sa le gasiti in imaginile cu animalele voastre preferate de companie. cu cat mai repede cu atat mai multe puncte veti primi in acest joc. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu viata secreta a animalelor de companie si va vom aduce mai multe. Acest joc e bun si pentru fete si pentru baieti deoarece va va testa indemanarea, atentia si spiritul de observatie.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor de Companie Obiecte Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte ascunse, the secret life of pets find objects, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri cu viata secreta a animalelor 2017, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1077 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor de Companie Obiecte Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor de Companie Obiecte Ascunse!

Made by www.firstpixel.info