AFLA CE CARACTER RIDE ESTI - JOCURI CU RIDE

AFLA CE CARACTER RIDE ESTI - JOCURI CU RIDE

Cele mai populare JOCURI CU RIDE

Descrierea jocului Afla ce Caracter Ride Esti:
Afla ce Caracter Ride Esti este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la niste intrebari. Veti avea foarte multe intrebari si trebuie sa raspundeti la ele cu grija, sa alegeti raspunsurile carevi se potrivesc. La final veti afla ce personaj sunteti din serialul Ride. Daca nu va place rezultatul final puteti sa incepeti jocul de la inceput. Aveti nevoie de mouse sa dati click pe raspunsul pe care il doriti. Va trebui sa spuneti ce cuvant va defineste. Dupa aceea veti spune ce vreti sa deveniti cand sunteti mari si aveti de ales din: activist, regina, calaret, om de afaceri, antrenor de cai sau snowboarder. Dupa aceea trebuie sa spuneti care ar fi cel mai mare avantaj in a sta intr-o scoala cu internat si aveti de ales din: libertate, prieteni noi, caii, studiile si multe altele. Dupa aceea trebuie sa alegeti ce sunteti voi intr-un grup: liderul, cel istet, cel distractiv si asa mai departe. Dupa aceea va trebui sa alegeti ce tip ce incaltaminte purtati. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Ride aparute pe site-ul nostru si va vom aduce mai multe. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce personaj din serialul Ride sunteti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Afla ce Caracter Ride Esti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu chestionare, jocuri cu intrebari si raspunsuri, which ride character are you, jocuri cu ride 2017, jocuri cu ride nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri cu calareti, jocuri cu cai, jocuri cu echitatie,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 811 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Afla ce Caracter Ride Esti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Afla ce Caracter Ride Esti!

Made by www.firstpixel.info