RIDE DE MEMORIE - JOCURI CU RIDE

RIDE DE MEMORIE - JOCURI CU RIDE

Cele mai populare JOCURI CU RIDE

Descrierea jocului Ride de Memorie:
Ride de Memorie este cel mai nou joc din categoria jocurilor Nickelodeon, un joc care iti va testa indemanarea, atentia si mai ales agilitatea si memoria. In acest nou joculet de memorie oferit de site-ul nostru trebuie sa fiti bine pregatiti pentru a va indeplini obiectivul cu succes, chiar de aceea aveti nevoie de acele calitati pentru a face fata provocarilor ce va asteapta. Trebuie sa va folositi de mouse pentru a cauta perechiile de carti intorcandu-le doua cate doua. In acest joc daca cartile sunt la fel veti primi puncte deoarece tocmai ai gasit o pereche, dar daca cartile sunt diferite veti pierde din punctele adunate. In acest joc sus e scorul. Pe cartile de joc sunt imagini cu serialul Ride, adica aveti sansa sa o vedeti pe Kit, pe TK si alte personaje din serial. Nu uitati ca daca aveti un scor mare in acest joc ati putea avea sansa sa intrati in topul jucatorilor acolo unde sunt doar cei mai buni dintre cei buni. Categoria jocurilor cu RIde e actualizata din ce in ce mai des deci fiti pe faza pentru noi jocuri captivante. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti daca ati avut sansa sa intrati in topul jucatorilor in acest joculet de memorie inspirat din serialul Ride de la Nickelodeon.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ride de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ride memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu ride 2017, jocuri cu ride nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri cu calareti, jocuri cu cai, jocuri cu echitatie,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 582 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ride de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ride de Memorie!

Made by www.firstpixel.info