THOMAS TRANSPORTA FRUCTE - JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

THOMAS TRANSPORTA FRUCTE - JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

Cele mai populare JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

Descrierea jocului Thomas Transporta Fructe:
Thomas Transporta Fructe este un super joc aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa. Trebuie sa conduceti locomotiva plina cu fructe pana la destinatie. Veti vedea sus cate fructe trebuie sa duceti pana la destinatie pentru a termina jocul cu succes. Veti primi mai multe fructe decat trebuie. In acest joc va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Thomas. Fiti atenti sa nu pierdeti prea multe fructe. Daca pierdeti cateva fructe nu e problema dar daca pierdeti prea multe si nu ajungeti la destinatie cu toate fructele necesare veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Inainte sa porniti la drum trebuie sa asteptati sa fie incarcata locomotiva cu fructe. Veti avea nevoie de sageti in acest joc pentru a conduce trenul Thomas pana la finalul traseului in fiecare nivel. De cele mai multe ori pe masura ce treceti in nivelurile superioare ale acestui joculet lucrurile se complica si veti da de obstacole care va vor da batai de cap. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Thomas locomotica in acest joculet cu trenuri

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Thomas Transporta Fructe acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: thomas fruit transporter, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu fructe, jocuri cu locomotiva thomas, jocuri cu locomotiva thomas 2017, jocuri minimax, jocuri cu thomas noi, jocuri cu thomas 2017, jocuri cu locomotive,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5096 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Thomas Transporta Fructe, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Thomas Transporta Fructe!

Made by www.firstpixel.info