THOMAS TRANSPORTA MINGI DE FOTBAL - JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

THOMAS TRANSPORTA MINGI DE FOTBAL - JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

Cele mai populare JOCURI CU THOMAS SI PRIETENII SAI

Descrierea jocului Thomas Transporta Mingi de Fotbal:
Thomas Transporta Mingi de Fotbal este unul din cele mai captivante jocuri oferite de site-ul nostru in care veti avea nevoie de multa agilitate si atentie pentru a va indeplini obiectivul cu succes in fiecare nivel si anume sa transportati niste mingi de fotbal. Veti fi incarcat cu mai multe mingi decat numarul de mingi necesare pentru a trece la nivelul urmator deci nu e problema daca pierdeti cateva mingi, dar aveti grija sa nu pierdeti prea multe deoarece veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. E posibil ca jocul sa fie mai usor in primele niveluri, deoarece veti primi si indicatii care va vor ajuta sa le completati, dar acest lucru nu trebuie sa va influenteze sa subestimati dificultatea jocului. Cu sagetile veti conduce locomotiva in acest joc cu THomas. Fiti atenti in partea de sus deoarece acolo veti vedea cate mingi trebuie sa duceti la destinatie si cate mingi aveti in locomotiva. Pe masura ce avansati in nivele superioare aveti tot mai multe mingi de dus deci trebuie sa fiti foarte atenti. DAti tot ce aveti mai bun sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Thomas Transporta Mingi de Fotbal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu mingi de fotbal, jocuri cu trenuri de transport, thomas transport footballs, jocuri cu locomotiva thomas, jocuri cu locomotiva thomas 2017, jocuri minimax, jocuri cu thomas noi, jocuri cu thomas 2017, jocuri cu locomotive,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5722 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Thomas Transporta Mingi de Fotbal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Thomas Transporta Mingi de Fotbal!

Made by www.firstpixel.info