AI GRIJA DE MAGAR - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Ai Grija de Magar:
Ai Grija de Magar este un super joc in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa aveti grija de un magar. Va trebui sa faceti magarul sa fie curat si bine hranit. Va trebui sa va folositi de mouse-ul vostru in acest joc din categoria cailor pentru a faca fata provocarilor, pentru a va indeplini obiectivul pas cu pas. Daca aveti nevoie de alte butoane va vom informa sau veti primi indicatii in joc. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu magari si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti daca v-ati descurcat bine. Magarul are nevoie de voi. Veti incepe prin a spala magarul. Trebuie sa folostii dusul si buretele pentru a spala magarul. Cand terminati va trebui sa il uscati si sa dati cu pieptenul pe parul sau aspru ca sa arate cat ma bine. Odata ce magarul e curat trebuiesa il hraniti. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joc cu magari. In acest joc va trebui sa urmati indicatiile primite daca vreti sa terminati jocul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ai Grija de Magar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: donkey horse care, jocuri cu magari, jocuri de ingrijit cai, jocuri de ingirjit magari, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2017, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6515 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ai Grija de Magar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ai Grija de Magar!

Made by www.firstpixel.info