SOFER DE CAMION - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Sofer de Camion:
Sofer de Camion este un joc palpitant in care tot ce trebuie sa faceti este sa completati mai multe provocari cu un camion. SA fiti soferi pe camion nu e chiar atat de usor precum pare deoarece aveti nevoie de multa munca, trebuie sa fiti agili si atenti la drum. Trebuie sa alegeti la inceput daca vreti sa parcati camionul sau sa faceti livrari cu el. va trebui sa folositi sagetile in acest joc pentru a conduce camionul. In almebe tipuri de joc sunteti pe timp deci trebuie sa fiti agili daca vreti sa terminati jocul cu succes. Daca nu ajungeti la timp la locul de parcare sau daca nu duceti la timp marfa la destinatie veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. In acest joc veti fi punctat pentru timp. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune. Dati tot ce aveti mai bun sa demonstrati ca puteti fi un super sofer pe tir. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu tiruri aparute pe site-ul nostru. Acesta este un joc 3d foarte realist, sunt sigur ca va fi pe placul vostru. Incercati de mai multe ori daca nu reusiti din prima sa terminati jocul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer de Camion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de parcat 3d, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane de livrat, jocuri cu livrari, jocuri de parcat camioan 3d, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7790 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer de Camion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vasilica a spus 12.11.2017

Mie îmi merge aplicatia foarte bine multumesc celor care lau facut

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info