GUMBALL IN LUMEA LUI MARIO - JOCURI CU GUMBALL

GUMBALL IN LUMEA LUI MARIO - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Descrierea jocului Gumball in Lumea lui Mario:
Gumball in Lumea lui Mario este unul din cele mai palpitante jocuri aparute pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de atentie, indemanare si mai ales un spirit de aventura foarte bine dezvoltat. DE mult nu am mai adus pentru voi jocuri de aventura si mai ales jocuri cu Gumball, eroul de la Cartoon Network deci iata-ne cu ceva nou nout special pentru voi, toti baietii si toate fetele care ne viziteaza zi de zi. In categoria jocurilor cu Gumball ati avut multe provocari pana acum dar niciuna de acest fel. Va trebui sa il ajutati pe eroul nostru sa strabata cu bine lumea plina de pericole a lui Mario. Trebuie sa va folositi de sagetile stanga si dreapta pentru deplasare si de sageata sus pentru a sari. Sunt multe pericole, multi inamici si multe capcane. Trebuie sa le ocoliti daca nu vreti sa va pierdeti vietile. Odata ce vi se termina vietile, din pacate trebuie sa incepeti jocul de la inceput. Poate ca jocul are tendinta sa fie mai simplu la inceput, dar nu trebuie sa va grabiti sa il judecati, deoarece pe masura ce avansati in niveluri superioare lucrurile se complica. Gumball are nevoie de voi deci dati tot ce aveti mai bun ca sa nuil dezamagiti in aventura sa.

Instructiuni: foloiti sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gumball in Lumea lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: gumball bros world, jocuri cu lumea bros, jocuri cu lumea lui mario, jocuri de aventura cu gumball, jocuri amazing world gumball, jocuri cu gumball noi, jocuri cu gambal, jocuri cu gumball 2017, jocuri cu gumball cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4615 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gumball in Lumea lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Gumball in Lumea lui Mario!

Made by www.firstpixel.info