COMPETITIA ROCHIILOR DE MIREASA - JOCURI DE FETE

COMPETITIA ROCHIILOR DE MIREASA - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Competitia Rochiilor de Mireasa:
Competitia Rochiilor de Mireasa este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de atentie indemanare si creativitate pentru a face o super treaba. Va trebui sa creati o super rochie de mireasa pentru un concurs in acest joculet in care veti fi designer. Va trebui sa ne acordati un like daca va plac jocurile cu designeri si sa ne lasati un comentariu cu parerea voastra despre aceasta merserie. Daca faceti o rochie frumoasa veti avea sansa sa castigati marele premiu si toti ceilalti jucatori vor sti ca sunteti printre cei mai buni. Pentru a interactiona cu lucrurile din jur, pentru a va indeplini sarcinile in acest joculet veti avea nevoie doar de mouse-ul vostru, de nimic altceva. Trebuie sa faceti trei rochii in acest joc, nu doar una. Veti merge cu toate la concurs si veti primi note pentru fiecare in parte. Inainte sa faceti fiecare rochie vi se va da un indiciu, locul in care se va tine nunta: pe plaja, pe un vas si asa mai departe. Trebuie sa faceti rochia astfel incat sa se potriveasca cu locul in care va avea loc nunta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Competitia Rochiilor de Mireasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu rochii de mireasa, jocuri cu designeri de rochii de mireasa, jocuri cu design de rochii de mireasa, jocuri cu nunti, jocuri cu designeri, bridal dress designer competition, jocuri de fete noi, jocuri de fete 2017, jocuri pentru fete, jocuri cu fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 690 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Competitia Rochiilor de Mireasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Competitia Rochiilor de Mireasa!

Made by www.firstpixel.info