PUZZLEURI CU BEBELUSUL SEF - JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

PUZZLEURI CU BEBELUSUL SEF - JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

Cele mai populare JOCURI CU CINE-I SEF ACASA

Descrierea jocului Puzzleuri cu Bebelusul Sef:
Puzzleuri cu Bebelusul Sef este un joc interesant in care aveti de ales in a rezolva patru puzzleuri. Dupa ce alegeti ce puzzle vreti sa rezolvati vi se va arata pentru scurt timp, doar cateva secunde, cum trebuie sa arate puzzleul rezolvat. Dupa aceea va trebui sa incepeti rezolvarea lui, dupa ce piesele se amesteca. Trebuie sa fiti rapizi in acest joc daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Veti primi puncte in functie de cat de repede faceti puzzleurile. In staga veti vedea cronometrul in acest joc din categoria bebelusului sef. Chiar daca jocul e mai dificil si nu adunati din prima un scor suficient de bun pentru a ajunge pe podium, nu trebuie sa va dati batut ci sa incercati din nou si din nou pana reusiti sa va atingeti obiectivul. In imaginile din aceste puzzleuri il veti vedea aproape mereu pe bebelusul sef dar el nu e singur, ci alaturi de familia lui: fratele, tatal, mama. Sunt sigur ca veti aprecia jocul si veti da tot ce aveti mai bun sa faceti puzzleurile. FIti pe faza si sunt sigur ca veti termina jocul de tip puzzle cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzleuri cu Bebelusul Sef acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the boss baby sliding puzzle, jocuri puzzle cu bebelusul sef, jocuri puzzle cu cine-i sef acasa, jocuri cu cine-i sef acasa 2017, jocuri cu the boss baby, jocuri cu the boss baby: cine-i sef acasa, jocuri cu bebelusi, jocuri cu bebelusul sef,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 546 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzleuri cu Bebelusul Sef, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzleuri cu Bebelusul Sef!

Made by www.firstpixel.info