SUPA DE LITERE - JOCURI CU STRADA SESAMI

SUPA DE LITERE - JOCURI CU STRADA SESAMI

Cele mai populare JOCURI CU STRADA SESAMI

Descrierea jocului Supa de Litere:
Supa de Litere este unul din cele mai amuzante jocuri aparute pe site-ul nostru in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pentru a reusi trebuie sa adunati un scor cat mai mare alaturi de monstrul fursecurilor. Va trebui sa fiti mereu atenti la indicatiile primite in acest joc deoarece numai asa veti impresiona monstrul. Fiti pe faza si ascultati de ce vi se spune la inceput deoarece numai asa veti invata ce aveti de facut. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a va juca cu literele din supa monstrului cu scopul de a forma anumite cuvinte. Veti primi un cuvant din care lipsesc litere si vor trebuie sa il completati cu literele lipsa pe care le veti gasi in supa monstrului. Este un joc amuzant pe care sunt sigur ca il veti indragi, un joc in care aveti sansa sa invatati si cuvinte noi in engleza. Dupa ce faceti un nou cuvant monstrul va va spune ce inseamna. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a termina jocul aceasta cu succes, nu va faceti griji dearece fie la inceput fie pe parcurs veti primi ajutor.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Supa de Litere acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu litere, jocuri cu cuvinte, jocuri cu supe, jocuri cu monstrul fursecurilor, jocuri cu cookie monster, jocuri cu strada sesami noi, jocuri cu strada sesami 2017, jocuri sesame street, jocuri cu muppets, jocuri cu papusile muppets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 800 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Supa de Litere, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Supa de Litere!

Made by www.firstpixel.info