DIFERENTE CU TALKING TOM - JOCURI TALKING FRIENDS

DIFERENTE CU TALKING TOM - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Diferente cu Talking Tom:
Diferente cu Talking Tom este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a gasi toate diferentele dintre imaginile cu Tom, eroul nostru de la Talking Friends. In joc aveti mai multe niveluri, iar primul e mereu mai usor. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc aveti nevoie de mouse sa jucati. trebuie sa dati click pe diferente cand le gasiti. Daca nu gasiti toate diferentele intr-un anumit timp veti pierde si veti fi nevoiti sa inceepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Tom si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti cat de repede l-ati gasit. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun sa adunati un scor mare daca vreti sa ajungeti pe podium. In imagine aveti sansa sa vedeti tot felul de poze interesante cu Talking Tom. In stanga aveti imaginea originala iar in dreapta e cea cu cateva diferente. Incercati sa le gasiti repede ca sa il faceti pe Tom mandru.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Diferente cu Talking Tom acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking tom, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri cu talking tom diferente, talking tom differences, jocuri talking friends 2017, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3599 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Diferente cu Talking Tom, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Diferente cu Talking Tom!

Made by www.firstpixel.info