INVAZIA IEPURASILOR PUZZLE - JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

INVAZIA IEPURASILOR PUZZLE - JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

Cele mai populare JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

Descrierea jocului Invazia Iepurasilor Puzzle:
Invazia Iepurasilor Puzzle este un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa rezolvati un puzzle. La prima vedere stiu ca pare simplu dar daca incepeti jocul veti vedea ca puzzleul are destul de multe piese si nu e chiar asa de usor precum pare sa il rezolvati, cel putin nu intr-un timp scurt. In acest joculet cu mouse-ul trebuie sa faceti puzzleul cu invazia iepurasilor. Fiti atenti si nu ezitati sa ne cereti ajutorul daca nu stiti ce aveti de facut in acest joc. Veti vedea plin de iepurasi spatiali in acest joc, sunt sigur ca ii veti recunoaste daca sunteti fani ai serialului Nickelodeon. Trebuie sa fiti agili daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joculet va trebui sa dati click pe un buton aflat in dreapta pentru a face piesele sa se amestece. Categoria jocurilor cu invazia iepurasilor nu a fost actualizata de mult timp asa ca ne-am hotarat sa va aducem niste jocuri noi, niste noi provocari pe care sunt sigur ca le veti indragi. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium sa demonstrati tuturor cat sunteti de buni la puzzleuri.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Invazia Iepurasilor Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu invazia iepurasilor, jocuri puzzle cu iepuri, rabbids invasion puzzle, jocuri cu invazia iepurilor 2017, jocuri cu iepuri, jocuri cu iepurasi, jocuri rabbids invasion, jocuri nickelodeon, jocuri rabbids invasion nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 256 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Invazia Iepurasilor Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Invazia Iepurasilor Puzzle!

Made by www.firstpixel.info