INVAZIA IEPURILOR DE MEMORIE - JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

INVAZIA IEPURILOR DE MEMORIE - JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

Cele mai populare JOCURI CU INVAZIA IEPURILOR

Descrierea jocului Invazia Iepurilor de Memorie:
Invazia Iepurilor de Memorie este un joc palpitant in care tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti perechiile de carti. Jocul de memorie e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de mouse in acest joc sa dati click pe doua carti ca sa le intoarceti, sa verificati daca sunt la fel sau nu. In acest joc va trebui sa fiti atenti la detalii daca vreti sa gasiti cat mai repede perechiile deci incercati sa tineti minte ce carti ati intors chiar daca nu erau la fel deoarece va va fi mai usor la urmatoarele potriviri. In acest joc cu cat mai repede gasiti perechiile de carti cu invazia iepurilor cu atat mai multe puncte veti primi. Fiti pe faza si cred ca va veti descurca de minune si eroii nostri vor fi mandri de voi. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Invazia iepurilor si lasati-ne un comentariu cu scorul vostru final.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Invazia Iepurilor de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rabbids invasion memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu invazia iepurilor 2017, jocuri cu iepuri, jocuri cu iepurasi, jocuri rabbids invasion, jocuri nickelodeon, jocuri rabbids invasion nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 249 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Invazia Iepurilor de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Invazia Iepurilor de Memorie!

Made by www.firstpixel.info