ALEARGA CU TRUMP - JOCURI CU POLITICIENI

ALEARGA CU TRUMP - JOCURI CU POLITICIENI

Cele mai populare JOCURI CU POLITICIENI

Descrierea jocului Alearga cu Trump:
Alearga cu Trump este un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge cat mai departe cu Donald Trump, presedintele Americii. In acest joc acesta este intr-o continua coborare si voi puteti doar sa schimbati daca sa coboare spre dreapta sau spre stanga. Daca Donald se misca in stanga si vreti sa mearga spre dreapta trebuie sa dati un simplu click. DAca se misca spre dreapta si vreti sa mearga din nou spre stanga trebuie din nou sa dati doar un simplu click oriunde pe ecran. In acest joc trebuie sa fiti agili si sa schimbati directia la momentul potrivit pentru a va feri de obstacole. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet cu Donald Trump. Un scor mare va poate duce pe podium. Chiar daca jocul e mai dificil si nu adunati din prima un scor suficient de bun pentru a ajunge pe podium, nu trebuie sa va dati batut ci sa incercati din nou si din nou pana reusiti sa deveniti cel mai bun. Donald Trump are incredere in voi ca il veti ajuta sa se fereasca de obstacole.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Alearga cu Trump acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri co donald trump, jocuri cu trump, run trump, jocuri de alergat, jocuri cu politicieni noi, jocuri cu celebritati, jocuri cu vedete, jocuri amuzante, jocuri cu politicieni 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 406 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Alearga cu Trump, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Alearga cu Trump!

Made by www.firstpixel.info