PUZZLE CU LOJA - JOCURI CU LOJA

PUZZLE CU LOJA - JOCURI CU LOJA

Cele mai populare JOCURI CU LOJA

Descrierea jocului Puzzle cu Loja:
Puzzle cu Loja e un joc nou de tip puzzle. In joc veti avea de facut un puzzle cu doua personaje din serialul Disney numit Loja. Va trebui sa il faceti repede daca vreti un scor mare. Daca nu reusiti din prima sa faceti repede puzzleul ar trebui sa incercati din nou. Cu cat aveti mai mult antrenament cu atat aveti mai multe sanse sa intrati in topul jucatorilor. In acest joc cu mouse-ul veti face puzzleul dupa ce piesele se amesteca. Cu mouse-ul veti lua piesele si le veti trage la locul potrivit. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune. In acest joc e bine sa fiti agili daca vreti sa intrati in topul jucatorilor unde sunt doar cei mai buni din lume. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Loja si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre noul serial de la Disney. In acest joc doar doua personaje aveti in imagine, iar cele doua personaje par foarte curioase, de parca au gasit ceva incredibil. In dreapta e butonul pe care trebuie sa apasati ca sa faceti piesele de la puzzle sa se amestece. Dati tot ce aveti mai bun sa demonstrati cat sunteti de buni.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Loja acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the lodge puzzle, jocuri cu loja 2017, jocuri cu loja disney channel, jocuri disney channel, jocuri the lodge,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 336 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Loja, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Loja!

Made by www.firstpixel.info