CONSTRUCTII CU BOTTLE TOP BILL SI CORKY - JOCURI CU BILL SI CORKY

ULTIMELE JOCURI CU BILL SI CORKY

CONSTRUCTII CU BOTTLE TOP BILL SI CORKY - JOCURI CU BILL SI CORKY

Cele mai populare JOCURI CU BILL SI CORKY

Descrierea jocului Constructii cu Bottle Top Bill si Corky:
Constructii cu Bottle Top Bill si Corky este unul din cele mai noi jocuri inspirate din desene animate de la postul ABC, un joc in care veti avea sansa sa faceti niste mici constructii pentru serialul Bill si corky. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile, pentru a monta lucrurile si personajele. Daca stiti bine serialul sunt sigur ca stiti ca toate lucrurile si personajele din serial sunt facute din resturi, din mai multe bucati. In acest joc trebuie sa puneti piesele la locul lor pentru a construi o floare, un elicopter, animale si alte lucruri din serial. Pentru inceput trebuie sa alegeti lucrul pe care trebuie sa il construiti. Dupa aceea in dreapta veti primi piesele pentru el iar in stanga trebuie sa il construiti. In acest joc cu mouse-ul veti aranja toate piesele pentru a termina constructia. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Un scor mare poate fi adunat numai daca terminati toate constructiile intr-un timp scurt.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Constructii cu Bottle Top Bill si Corky acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: bottle top bill and corky lets build, jocuri cu bill si corky 2017, jocuri cu bottle top bill si corky, jocuri abc, jocuri the adventures of bottle top bill and his best friend corky,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 131 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Constructii cu Bottle Top Bill si Corky, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Constructii cu Bottle Top Bill si Corky!

Made by www.firstpixel.info