DE CREAT CARACTERE - JOCURI CU BILL SI CORKY

ULTIMELE JOCURI CU BILL SI CORKY

DE CREAT CARACTERE - JOCURI CU BILL SI CORKY

Cele mai populare JOCURI CU BILL SI CORKY

Descrierea jocului De Creat Caractere:
De Creat Caractere e un joc interesant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a face super caractere. Aici veti folosi parti ale corpului luate de la caracterele din serialul Bill si Corky pentru a face noi caractere. Nu e simplu sa faceti un caracter interesant deoarece aveti nevoie de creativitate dar daca sunteti atenti sunt sigur ca va veti descurca de minune. In acest joc va trebui sa fiti atenti la detalii si sa pozitionati bine partile corpului ca caracterul vostru sa arate cat mai dragut. In acest joculet oferit de site-ul nostru ca pot spune ca aveti nevoie numai de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. In stanga va trebui sa faceti caracterul iar in dreapta aveti personajele de la care puteti sa luati: maini, capul, gura, picioarele, corpul si asa mai departe. Fiti atenti si nu va grabii ca sa faceti cele mai tari personaje facute din bucati. Salvati personajul daca va place cum arata ca sa aveti o super amintire cu munca voastra depusa aici. In acest joc e foarte bine sa creati mai multe personaje ca sa vedeti care e cel mai tare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului De Creat Caractere acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: bottle top bill and corky character creator, jocuri cu bill si corky 2017, jocuri cu bottle top bill si corky, jocuri abc, jocuri the adventures of bottle top bill and his best friend corky,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 219 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre De Creat Caractere, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul De Creat Caractere!

Made by www.firstpixel.info