CANTA LA SCOALA DE ROCK - JOCURI CU SCOALA DE ROCK

CANTA LA SCOALA DE ROCK - JOCURI CU SCOALA DE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU SCOALA DE ROCK

Descrierea jocului Canta la Scoala de Rock:
Canta la Scoala de Rock este un joc palpitant in care sunt sigur ca va veti distra de minune alaturi de eroii nostri de la Nickelodeon din serialul scoala de Rock. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile in acest joculet si anume pentru a canta alaturi de personajele voastre preferate din serialul de muzica d ela Nickelodeon. Cand vedeti note muzicale trebuie sa dati click pe ele in acest joc. Incercati sa dati click pe ele in momentul in care stralucesc cel mai tare deoarece veti primi mai multe puncte. Daca nu adunati un anumit numar de puncte inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In partea de jos a ecranului veti avea cronometrul iar sus punctele adunate. Fiti atenti si cred ca veti face treaba buna in acest joculet din categori scolii de rock. Un scor mare in joculetul acesta de cantat va poate duce sus pe podium alaturi de cei mai buni din lume. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, cea mai mare greseala ar fi sa renuntati.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Canta la Scoala de Rock acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: school of rock together we rock, jocuri cu note muzicale, jocuri cu scoala de rock 2017, jocuri cu scoala de rock nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri school of rock,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 456 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Canta la Scoala de Rock, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Canta la Scoala de Rock!

Made by www.firstpixel.info