BOTTLE TOP BILL SI CORKY DE MEMORIE - JOCURI CU BILL SI CORKY

BOTTLE TOP BILL SI CORKY DE MEMORIE - JOCURI CU BILL SI CORKY

Cele mai populare JOCURI CU BILL SI CORKY

Descrierea jocului Bottle Top Bill si Corky de Memorie:
Bottle Top Bill si Corky de Memorie este un joc interesant in care trebuie sa gasiti perechiile de carti. Nu e simplu deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti avea tot mai multe carti si va fi tot mai greu sa gasiti perechiile inainte ca timpul sa se termine. Aveti nevoie de mouse sa jucati, sa cautati perechiile de carti cu Bill si Corky. In acest joc e bine sa fiti agili daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, sa ii faceti pe Bill si Corky mandri de voi. In primul nivel sunt doar sase carti deci va fi simplu sa gasiti cele trei perechi. Pe carti sunt imagini cu Bill, Corky si restul personajelor din serialul ABC. Dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti in topul jucatorilor. Odata ajunsi acolo daca vreti sa va pastrati locul trebuie sa continuati sa jucati, sa incercati sa va depasiti recordul personal. In acest joc daca nu va descurcati bine din prima puteti sa incercati din nou si sunt sigur ca va veti descurca mult mai bine. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre Bill si Corky, eroii nostri din desene animate.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bottle Top Bill si Corky de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the adventures of bottle top bill and his best friend corky memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu bill si corky 2017, jocuri cu bottle top bill si corky, jocuri abc, jocuri the adventures of bottle top bill and his best friend corky,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 144 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bottle Top Bill si Corky de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bottle Top Bill si Corky de Memorie!

Made by www.firstpixel.info