ORASUL CAMIOANELOR DE MEMORIE - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

ULTIMELE JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

ORASUL CAMIOANELOR DE MEMORIE - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Cele mai populare JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Descrierea jocului Orasul Camioanelor de Memorie:
Orasul Camioanelor de Memorie este un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium unde sunt doar cei mai buni jucatori din lume. Unica sansa sa reusiti asta in jocurile de memorie este sa gasiti perechiile de carti intr-un timp cat mai scurt. Veti avea nevoie de mouse pentru a da click pe carti, doua cate doua ca sa le intoarceti sa vedeti daca sunt la fel sau nu. Daca cartile pe care le intoarceti sunt la fel veti primi puncte iar cele doua carti vor fi eliminate de pe masa de jos, ramanand doar cartile carora nu le-ati gasit inca perechiile. In acest joc aveti pe carti imagini cu camioanele voastre preferate de la Nick Jr, din serialul Orasul camioanelor. Daca iubiti camioanele sunt sigur ca o sa va placa acest joculet de memorie aparut in exclusivitate aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. Odata ajunsi in top daca vreti sa va pastrati locul trebuie sa continuati sa jucati, sa incercati sa va depasiti recordul personal.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Orasul Camioanelor de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: trucktown memory, jocuri de memorie, jocuri cu orasul camioanelor 2017, jocuri cu orasul camioanelor nick jr, jocuri nick jr, jocuri treehouse, jocuri cu camioane, jocuri trucktown,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 168 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Orasul Camioanelor de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Orasul Camioanelor de Memorie!

Made by www.firstpixel.info