ORASUL CAMIOANELOR OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

ULTIMELE JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

ORASUL CAMIOANELOR OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Cele mai populare JOCURI CU ORASUL CAMIOANELOR

Descrierea jocului Orasul Camioanelor Obiecte Ascunse:
Orasul Camioanelor Obiecte Ascunse este unul din cele mai dragute jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a gasi niste obiecte ascunse pe la groapa de gunoi. Unul din eroii din orasul camioanelor va fi alaturi de voi si va va spune sa gasiti niste obiecte ascunse si va va da chiar si o lista cu acele obiecte. Puteti sa observati lista in partea de jos a ecranului. Va trebui sa folositi mouse-ul in joc pentru a selecta obiectele cand le gasiti. DAca dati click oe obiectele gresite veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Ca sa intrati in top este o singura cale: sa gasiti repede obiecte ascunse alaturi de eroii nostri din orasul camioanelor. Daca gasiti toate obiectele puteti sa treceti mai departe in al doilea nivel unde sunt noi provocari pentru voi. Trebuie sa fiti agili si perseverenti pentru a face treaba buna in acest joculet de indemanare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Orasul Camioanelor Obiecte Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte ascune, scrap yard scramble, jocuri cu orasul camioanelor 2017, jocuri cu orasul camioanelor nick jr, jocuri nick jr, jocuri treehouse, jocuri cu camioane, jocuri trucktown,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 161 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Orasul Camioanelor Obiecte Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Orasul Camioanelor Obiecte Ascunse!

Made by www.firstpixel.info