BILL SI CORKY DE-A V-ATI ASCUNSELEA - JOCURI CU BILL SI CORKY

ULTIMELE JOCURI CU BILL SI CORKY

BILL SI CORKY DE-A V-ATI ASCUNSELEA - JOCURI CU BILL SI CORKY

Cele mai populare JOCURI CU BILL SI CORKY

Descrierea jocului Bill si Corky De-a V-ati Ascunselea:
Bill si Corky De-a V-ati Ascunselea este unul din cele mai interesante jocuri aparute pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de mouse pentru a cauta personajele ascunse. Trebuie sa dati click pe personajele ascunse in imagine atunci cand le observati. Inainte a incepeti aveti sansa sa alegeti ce personaje vreti sa gasiti. Puteti sa alegeti dintre Bill, Corky si prietenii sai din serialul de desene animate. In acest joc daca sunteti atenti sunt sigur ca va veti descurca de minune. Acordati-ne un like daca va place jocul si lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre Bill si Corky. In acest joc trebuie sa fiti atenti la indicatiile primite deoarce numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes, numai asa veti invata regulile. Corky si Bill au incredere in voi ca sunteti buni la acest joc de tupu, cum se mai spune la de-a v-ati ascunselea. In acest joc e bine sa fiti peste tot deoarece personajele se ascund bine la prin natura. Pot sa fie in copaci, dupa roci, in tufisuri si asa mai departe. Spuneti-ne intr-un comentariu pe care l-ati gasit cel mai greu dintre toate personajele.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bill si Corky De-a V-ati Ascunselea acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de-a v-ati ascunselea, jocuri cu tupu, bill and corky hide and sick, jocuri cu bill si corky 2017, jocuri cu bottle top bill si corky, jocuri abc, jocuri the adventures of bottle top bill and his best friend corky,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 117 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bill si Corky De-a V-ati Ascunselea, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bill si Corky De-a V-ati Ascunselea!

Made by www.firstpixel.info